Neem contact op

Over Marianne

Ik ben Marianne Ooink. Ik ben grotendeels opgegroeid in Enschede, maar met een dorpse mentaliteit. Mede daardoor heb ik een grote dosis Twentse nuchterheid meegekregen.

Ik heb sinds 1999 ruime werkervaring opgedaan binnen de ggz, verslavingszorg jeugd- en forensische zorg met groepswerk en individuele ambulante begeleiding. Sinds 8 jaar ben ik ambulant begeleider, waarvan de laatste 3 jaar zelfstandig. Als contractant voor Samen 14, én mijn jarenlange ervaring kan ik putten uit een groot netwerk.

Diegene die mij kennen omschrijven mij als een spontane ijsbreker. Wat voor mij belangrijk is, is duidelijkheid in de communicatie met mensen en instellingen. Door mijn directe manier van werken en de korte lijnen is mijn werkwijze zo effectief mogelijk. Wat daarbij een onmisbare factor is, is natuurlijk ook mijn nuchterheid en gevoel voor humor.

Waar ik blij van word? Ik krijg energie van de manier waarop ik mijn creativiteit kan inzetten om zo tot het beste resultaat te komen, voor mij, én mijn cliënten!

Meer weten? Neem contact op!


"Ik zie in iedere cliënt een unieke uitdaging"

Back to top